Instagram’a Giriş Yapma 2019

2010 yılında Mike Krieger ve Kevin Systrom tarafından kurulan Instagram, ücretsiz video ve fotoğraf paylaşım platformudur. Kullanıcı sayısını başarılı bir şekilde arttıran Instagram günlük olarak neredeyse 300 milyon kullanıcıya ulaşıyor. Instagram mecrasına katılmak isteyen çoğu kişi ise Instagram’a giriş yapma 2019 nasıl olur onu merak ediyor. Bu yazımızda sizler için Instagram’a kayıt olma ve giriş yapma işlemlerinden bahsedeceğiz.

Instagram’a Nasıl Kayıt Olunur ?

Instagram’a nasıl giriş yaparım sorusunun cevabını anlatmadan önce nasıl kayıt olacağınızı açıklamak daha iyi olacaktır.

  • Mobil uygulama üzerinden ya da bilgisayarınızdan Instagram’a kolay bir şekilde kayıt olabilirsiniz.
  • Kayıt olmak için e posta adresinizi ya da telefon numaranızı kullanarak ve bunların yanında kullanıcı adı, şifre ve ad soyad gibi bilgilerinizi paylaşarak kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz.
  • Ek olarak dilerseniz Instagram’a Facebook bilgileriniz ile de kısa ve pratik bir şekilde üye olabilirsiniz.
Instagram’a Nasıl Giriş Yapılır?

Instagram’a Nasıl Giriş Yapılır?

Instagram giriş yapma için Instagram’a üye olduktan sonra seçmiş olduğunuz kullanıcı adınız ve şifreniz ile Instagram hesabınıza isterseniz mobil uygulama üzerinden isterseniz de bilgisayarınız üzerinden kolay bir şekilde giriş yapabilirsiniz. Bilgilerinizi doğru girmeye dikkat edin ve eğer şifrenizi unuttuysanız “Şifremi Unuttum” seçeneğine tıklayarak şifre sıfırlama işlemlerini e posta adresine gelecek mail üzerinden sıfırlayın. Instagram’a kolay bir şekilde giriş yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Instagram’a Giriş Yapamıyorum

Instagram’da kullanım koşullarına ya da topluluk kurallarına uymama sebebi ile ile kapatıldıysa Instagram’a girme konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Instagram’a giriş yapmaya çalıştığınızda hesabınızın kapatıldığını söyleyen bir uyarı alırsınız. Herhangi bir hata yapmadığınızdan eminseniz ve hesabınızın yanlışlıkla kapatıldığını düşünüyorsanız Instagram ile iletişime geçerek bu duruma itiraz edebilirsiniz. Instagram yetkilileri itirazınızı değerlendirdikten sonra hesabınızı tekrar açmaya ya da kapalı tutmaya karar verebilirler.

Instagram Giriş Desteği Nasıl Alınır ?

Instagram’a giriş yaparken sorun yaşıyorsanız Instagram giriş desteğini nasıl alacağınızı merak edebilirsiniz. Giriş yapmayı denerken hesabınız açılmıyorsa karşınızdaki ekranda bulunan “Giriş yapmak için yardım al.” yazısına tıklayın. Daha sonra ise karşınıza çıkacak olan sayfada “Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var?” seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.

Bu işlemden sonra destek isteği gönderebilmeniz için bir sayfa çıkacaktır. Bu sayfada Instagram’a giriş yaparken kullandığınız e posta adresinizi ve iletişim için kullandığınız e posta adresi bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Altta yer alan bölümlerden “Hesabımın e-posta adresini biliyorum ancak bu hesaba giremiyorum” seçeneğine tıklayın.

Ek detayları ekledikten sonra yaşamakta olduğunuz sorunu anlaşılır bir dille yazdıktan sonra “Destek İste” yazısına tıklayarak sorununuzu Instagram yetkililerine iletebilirsiniz. Bu işlemden sonra e posta adresinize bir kod gönderilecektir. Bu kodu bir kağıda yazıp yüzünüzün net gözükeceği bir şekilde fotoğraf çekip maili cevapladıktan sonra kısa bir süre için de Instagram yetkilileri tarafından geri dönüş alırsınız.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram'da Konum Çıkmama Sorunu
Instagram'da Konum Çıkmama Sorunu

Instagram’da konum çıkmama sorunu konusu birçok sebepten kaynaklanabilir. Aşağıda sorununuzun nedeni ve çözümlerini detaylarıyla bulabilirsiniz. In...

Instagram Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır ?
Instagram Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Instagram 1 milyarı aşan kullanıcısını her gün katlayarak arttırmaya devam ediyor. Fakat yeni hesap açmak isteyenlerin yanında çoğu Instagram kullanıc...

 

 

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram’a Giriş Yapma 2019 Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

Gösterilecek yorum yok.