Instagram Engelleyenleri Görme 2019

Instagram engelleyenleri görme 2019 birçok Instagram kullancısı tarafından merak edilen bir durum olmaya devam ediyor. Peki Instagram’da beni engelleyen kişileri nasıl görürüm ? Instagram’da engelleyenleri görmenin kolay yolu var mı ? Bu yazımızda sizler için detaylı olarak cevaplamaya çalışacağız.

Instagram’da başka kullanıcılar tarafından engellenmek herkes için üzücü bir durumdur fakat bazen Instagram’da yaşanan teknik sorunlar da engellenmiş gibi gözükmenize neden olur. Yazımızın devamında yer vereceğimiz birkaç yöntemle gerçekten engellenip engellemediğinizi öğrenebilirsiniz.

Instagram
instagram engelleyenleri görme programı ücretsiz

Programsız Instagram Engelleyenleri Görüntüle

Bildiğiniz bir profilin sizi engellediğinden şüpheleniyorsanız bunu anlamak programsız Instagram engelleyenleri görüntüle ile öğrenmek çok kolay. Eğer şüphelendiğiniz hesabın kullanıcı adını Instagram arama bölümüne yazıp arattığınızda eğer o hesap karşınıza çıkmıyorsa büyük bir ihtimalle o hesap sahibi tarafından engellenmişsiniz. Fakat göz önünde bulundurmanız gerekir ki hesap sahibi hesabını sildiği için de arama sonucunda çıkmıyor olabilir. Hesabını kapatıp kapatmadığını anlamak için:

  • Adres çubuğunuza http://instagram.com/kullanıcıadı şeklinde bir bağlantı yazarak adrese giriş yapınız.
  • Verdiğimiz bağlantının sonuna kontrol etmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazıp arattıktan sonra hesabı karşınıza çıkmıyorsa bu kişi Instagram hesabını silmiş yani sizi engellememiş demektir. Fakat eğer hesabı karşınıza çıkıyorsa ne yazık ki bu hesap tarafından engellenmişsiniz.

Instagram’da engellenip engellenmediğinizi anlamanın başka bir yöntemi de yeni hesap açarak kontrol etmek.

  • Instagram uygulamasına girdikten sonra “Hesap Ekle” diyerek yeni bir hesap oluşturun.
  • Oluşturduğunuz bu yeni hesapla sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin kullanıcı adını aratın. Eğer kişinin hesabı karşınıza çıkıyorsa sizin asıl hesabınızı engellemiş demektir.

Instagram engelleyenleri görme 2019 yılında işte bu kadar basit. Siz de bahsettiğimiz yöntemler ile dilediğiniz kişinin sizi engelleyip engellemediğini dakikalar içinde öğrenebilirsiniz.

Instagram Engelleyenleri Görme

Instagram Engelleyenleri Görme Uygulamaları

Öncelikle belirtelim ki Android ve iOS kullanıcılarını için farklı Instagram engelleyenleri gör uygulamaları mevcut. Bahsedeceğimiz uygulamalara Instagram hesabınızı bağlayarak takip ettiğiniz ve sizi takip eden kişilerin aktivitelerini detaylı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Fakat şunu da bilmeniz gerekir ki Instagram’da engelleyenleri görme için herhangi bir uygulama ya da programa indirmenize gerek yoktur. Üstte anlattığımız yöntemlerle daha kısa bir sürede sizi engelleyenleri görebilirsiniz. Ama uygulama üzerinden görmenin daha güvenilir olduğunuz düşünüyorsanız işte işinize yarayacak bazı uygulamalar.

Instagram Engelleyenleri Görme Uygulamaları (Android)

  • Followers Insight for Instagram

Bu uygulamayı Google Play Store’dan indirip Instagram hesabınıza bağladıktan sonra size engellemiş olan hesapları kısa bir süre içinde öğrenebilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için tıklayın.

Instagram Engelleyenleri Gör Uygulamaları (iOS)

  • Status Brew: Social Media Tools

Apple Store’dan Status Brew uygulamasını indirerek Instagram kim engelledi merakınızı giderebilirsiniz. Uygulamayı indirin ve Instagram hesabınız ile bağlayın. Bu işlemi uyguladıktan sonra sizi Instagram’da kimlerin engellemiş olduğunu görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca yine bu uygulama sayesinde tüm sosyal medya uygulamalarınızı tek bir yerden kontrol etme şansına sahip olursunuz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram'da Konum Çıkmama Sorunu
Instagram'da Konum Çıkmama Sorunu

Instagram’da konum çıkmama sorunu konusu birçok sebepten kaynaklanabilir. Aşağıda sorununuzun nedeni ve çözümlerini detaylarıyla bulabilirsiniz. In...

Instagram Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır ?
Instagram Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Instagram 1 milyarı aşan kullanıcısını her gün katlayarak arttırmaya devam ediyor. Fakat yeni hesap açmak isteyenlerin yanında çoğu Instagram kullanıc...

Uygulamayı indirmek için tıklayın.

 

 

 

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Engelleyenleri Görme 2019 Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

Gösterilecek yorum yok.