Instagram Müşteri Hizmetleri ile İletişime Nasıl Geçilir?

Günlük hayatta hepimizin kullandığı ve paylaşım yaptığı Instagram için elbette ki en önemli şeylerden biri de instagram ile iletişime geçmek oluyor. Hem aklımızdaki soruları sormak hem de hesabımızla ilgili problemleri halletmek için hepimiz instagram’ın desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Bu yazımızda instagram tecrübenizi daha kaliteli ve anlaşılır bir boyuta taşımanız için instagram müşteri hizmetleri ile iletişime nasıl geçilir onu anlatacağız.

Instagram Müşteri Hizmetleri İletişime Geçme

İlk başta şunu belirtelim ki instagramın herhangi bir müşteri hizmetleri numarası bulunmamaktadır. Bu nedenle de instagramla iletişime geçmek için kullanabileceğiniz tek yol yazılı yoldur. Peki instagram müşteri hizmetleri iletişime geçme nasıl olur? Bunun cevabını bu yazımızda sizin için anlatacağız.

  • Öncelikle instagram ile iletişime geçmeden önce yaşadığınız sorun instagram destek sayfalarında anlatılmış mı onu araştırın. Örnek olarak şifrenizi değiştirmek için instagram’a mail attınız diyelim, instagram size bu sorun için dönüş bile sağlamayabilir. Bunun sebebi ise instagram şifre değiştirmenin nasıl olduğunun instagram tarafından destek yani yardım sayfasında öncede açıklanmış olduğundan kaynaklanmaktadır. Bu nedenle de hemen instagrama ulaşmaya çalışmadan önce uygun başlıklar altında kendi sorununuzun çözümünü anlatan kaynaklara ulaşmaya çalışın. Eğer ulaşamıyorsanız instagram ile iletişime geçin.
  • https://help.instagram.com bağlantısını kullanarak instagram hesabınız ve profiliniz ile ilgili gerekli her türlü desteği ve yardımı alabilirsiniz.
  • [email protected] adlı mail adresine mail atarak da yaşadığınız herhangi bir sorunu instagram’a iletebilirsiniz.

Instagram Müşteri Hizmetleri İletişim Numaraları

Önceden yazımızda da belirttiğimiz üzere instagram müşteri hizmetleri iletişim numaraları mevcut değildir. İnternette çoğu website size instagram müşteri hizmetleri iletişim numarası olarak bir numara verebilir fakat yaptıkları dolandırıcılıktır ve böyle sitelerin verdiği numaraları aramamanızı ve özellikle de hiçbir kişisel ya da hesap bilginizi paylaşmamanızı öneririz. Aksi taktirde istenmeyen durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle de instagramla iletişime geçmek için sadece verdiğimiz linki ve mail adresini kullanmanız yeterli olacaktır. Instagramla iletişime geçilen en büyük sorun genellike instagram şifresinin nasıl değiştirileceği hakkındadır. Bu yazımızın devamında instagram şifresini nasıl değiştirebileceğinizi anlatacağız.

Instagram Şifresi Nasıl Değiştirilir ?

Instagram hesap şifresi değiştirmek oldukça basit ve yorucu olmayan bir işlemdir. Şifrenizi değiştirmek için isterseniz instagram uygulaması üzerinden ya da instagram.com web sitesi üzerinden şifrenizi değiştirebilirsiniz.

  • Instagram şifrenizi değiştirmek için mutlaka ve mutlaka mevcut parolanızı hatırlıyor olmanız gerekmektedir. Eğer mevcut parolanızı hatırlamıyorsanız “Şifremi unuttum” seçeneğine tıklayarak yardım alabilirsiniz.
  • Instagram web sitesi üzerinden rahat bir şekilde şifrenizi değiştirmek için instagram web sitesine gidin ya da vereceğimiz linke tıklayın: https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/accounts/password/change/
  • Instagram hesabı şifre değişikliği için gelen ekranda “eski şifre” bölümüne şu anda kullanmakta olduğunuz mevcut parolanızı girin.
  • Daha sonra ise “yeni şifre” bölümüne belirlemek istediğiniz yeni şifrenizi girin ve son olarak da şifreyi değiştir seçeneğine tıklayın.

Sadece bu kadar. Bu saydığımız birkaç basit adımla şifrenizi saniyeler içinde değiştirebilirsiniz. Eğer şifrenizi güvenlik amaçları ile değiştirdiyseniz bir sonraki şifrenizin mutlaka daha güvenli ve güçlü olduğundan emin olun. Uzun bir şifre güçlü ve güvenli bir şifre olacaktır. 10 ila 12 karakter arasında bir şifre belirlemenizi öneririz. Ayrıca yaratıcı, kişisel ve anlamlı değil saçma olan kelimelerden şifre türetmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Şifrenizin hem rakamlardan hem de harflerden oluştuğundan emin olun. Sadece rakamlardan oluşan bir şifre ya da sadece harflerden oluşan bir şifre başkaları tarafından daha kolay tahmin edilebilir. Bu nedenle her ikisini de karışık olarak kullanmaya özen gösterin.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram'da Konum Çıkmama Sorunu
Instagram'da Konum Çıkmama Sorunu

Instagram’da konum çıkmama sorunu konusu birçok sebepten kaynaklanabilir. Aşağıda sorununuzun nedeni ve çözümlerini detaylarıyla bulabilirsiniz. In...

Instagram Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır ?
Instagram Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Instagram 1 milyarı aşan kullanıcısını her gün katlayarak arttırmaya devam ediyor. Fakat yeni hesap açmak isteyenlerin yanında çoğu Instagram kullanıc...

 

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Müşteri Hizmetleri ile İletişime Nasıl Geçilir? Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

Gösterilecek yorum yok.