Birden Fazla Instagram Hesabında Aynı Anda Paylaşım Yapma

Instagram yakın zamanda size zaman kazandıracak önemli bir özelliğini duyurdu: birden fazla instagram hesabında aynı anda paylaşım yapma

Bu özellik şu an için sadece iOS kullanıcıları için geçerli. Android’e ne zaman geleceği konusunda henüz bir tarih belirlenmiş değil. Çoklu hesap kullanarak paylaşım yapan çoğu işletmeci ya da kullanıcı için bu özelliğin oldukça işe yarayabileceğini söyleyebiliriz.

Birden Fazla Instagram Hesabında Aynı Anda Nasıl Paylaşım Yapılır ?

Instagram’ın çoklu paylaşım özelliğinin ne yazık ki şu an için sadece iOS kullanıcıları tarafından kullanabileceğini söylemiştik. Peki birden fazla instagram hesabında aynı anda nasıl paylaşım yapılır? Bu sorunun cevabını bulmak için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

  • Bu özellik ile birlikte yeni bir gönderi paylaşacağınız zaman seçeneklerinizin arasında “Diğer hesaplara gönder” seçeneğini göreceksiniz. “Diğer hesaplara gönder” seçeneğini resminize yazı ya da etiket eklediğiniz sayfada bulabilirsiniz.
  • Diğer hangi instagram hesaplarınızda bu paylaşımın paylaşılmasını istiyorsanız profillerin yanındaki çubuğu kaydırarak aktif hale getirebilirsiniz.
  • Birden fazla instagram hesabında aynı anda paylaşım yapma işte sadece bu kadar basit!

Dikkat etmeniz gereken bir durum var ki diğer hesaplarla da eş zamanlı olarak paylaşmış olduğunuz gönderinizi düzenleyemez ya da değiştiremezsiniz. Önceden aktif hale getirmiş olduğunuz tüm diğer hesaplarda paylaştığınız gönderinin etiketleri ve yazısı hepsinde aynı olarak kalır. Bu nedenle bu özelliği kullanmanız eğer aynı tarzda kişilere hitap ediyorsanız sizin için faydalı olacaktır.

Örnek vermek gerekirse, teknoloji ile ilgili birden fazla instagram hesabını yönettiğinizi düşünelim birden fazla instagram hesabında aynı anda paylaşım yapma özelliği sizin için harika zaman kurtarıcı bir yol olur. Ayrıca küçük bir öneri olarak, bu özelliği çok sık değil ama zaman zaman kullanmanız sizin için daha iyi olur çünkü diğer tüm alakalı hesaplarınızda aynı fotoğrafı, videoyu ya da içeriği paylaşmanız hem yaratıcılığınızı lekeleyebilir hem de tembel gibi gözükmenize yol açabilir. Diğer hesaplarınızda yapacağınız paylaşımları kişiselleştirmek takipçileriniz açısından daha güzel ve kaliteli bir tecrübe olacaktır.

Instagram’a Farklı Bir Hesap Nasıl Eklenir ?

Instagram’a farklı bir hesap nasıl eklenir diye merak ediyorsanız bunu yapmak oldukça kısa ve kolay. Instagram’a birden fazla hesap ekleyip yönetmek istiyorsanız ayarlara giderek hesap ekle seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Hesap ekle dedikten sonra ise kullanmak istediğiniz diğer instagram hesabının şifresini ve kullanıcı adını girerek instagram’a farklı bir hesap ekleyebilirsiniz. Instagram’a birden fazla hesap ekleyerek birçok avantaj elde edebilirsiniz. Sürekli bir hesaptan çıkış yaparak diğer hesaba girmenize gerek kalmaz. Instagram hesapları arasında geçişi oldukça hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu nedenle de instagram hesaplarınızı daha iyi yönetmiş olursunuz. Ayrıca stalk yapmak istiyorsanız da ikinci farklı bir instagram hesabı da oldukça işinize yarayacak ve vakit kaybetmeden hesaplar arası geçiş yapmanızı sağlayacaktır.

Instagram Hesap Ekleme Sorunu

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram'da Konum Çıkmama Sorunu
Instagram'da Konum Çıkmama Sorunu

Instagram’da konum çıkmama sorunu konusu birçok sebepten kaynaklanabilir. Aşağıda sorununuzun nedeni ve çözümlerini detaylarıyla bulabilirsiniz. In...

Instagram Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır ?
Instagram Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Instagram 1 milyarı aşan kullanıcısını her gün katlayarak arttırmaya devam ediyor. Fakat yeni hesap açmak isteyenlerin yanında çoğu Instagram kullanıc...

Ne yazık ki instagram hesap ekleme sorunu oldukça fazla karşılaşılan bir sorundur. Eğer siz de instagramda hesap ekleme sorunu yaşıyorsanız bunun birden fazla nedeni olabilir.

  • Hesaplarınız arasında sürekli ve sık sık geçiş yapıyor olabilirsiniz.
  • Hesap ekleme sınırınızı doldurmuş olabilirsiniz. Instagram’a ne yazık ki en fazla tane hesap ekleyebilirsiniz. Eğer 6. hesabınızı eklemeye çalışıyorsanız bunu yapmanız pek mümkün değil. Belki instagram hesap ekleme limiti zamanla arttırılabilir ama şu an için hakkınız olan hesap hakkı 5.
  • Şüphe uyandırıcı ve spam görünümü veren eylemlerde bulunuyor olabilirsiniz.
  • Beğeni limitini aşmış olabilir ve aştığınız bu limitlerden dolayı da engel yemiş olabilirsiniz.
Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Birden Fazla Instagram Hesabında Aynı Anda Paylaşım Yapma Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

Gösterilecek yorum yok.