Instagram Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır ?

Neredeyse 10 senedir hayatımızın ayrılmaz bir parçası olan Instagram, kurulduğu günden bu yana her geçen gün daha fazla kişi tarafından kullanılmaya ve popülerleşmeye devam ediyor. Fakat bu kadar kullanımını arttırmaya devam etmesine rağmen bazen kullanıcılar hesaplarını farklı nedenlerden dolayı dondurmak ya da silmek istiyor. Peki Instagram dondurma işlemi nasıl yapılır? Bu yazımızda sizler için anlatacağız.

Adım Adım Instagram Hesap Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır?

İlk olarak bilmeniz gereken şey Instagram uygulaması üzerinden direkt olarak hesabınızı donduramayacağınızdır. Bu nedenle bir web tarayacısı üzerinden instagram.com’a giderek hesabınızı dondurmanız gerekmektedir. İşte adım adım Instagram hesap dondurma işlemi:

  1. Ilk olarak Instagram.com adresine gidin.
  2. Hesap bilgilerinizi girerek giriş yapın.
  3. Giriş yaptıktan sonra kendi profil sayfanıza gidin, kullanıcı adınızın yanında “Profili Düzenle” bağlantısı yer almaktadır, bağlantıya tıklayın.
  4. Bu bölümde sayfanın en altında “Hesabımı Geçici Olarak Kapat” seçeneğini göreceksiniz.
  5. Instagram hesap dondurma için bu seçeneğe tıklayın.
  6. Tıkladıktan sonra karşınıza hesabınızı dondurabileceğiniz sayfa çıkacak. Instagram hesabınızı dondurmak için bazı bilgiler girmeniz gerekmektedir.
  7. “Hesabını neden dondurmak istiyorsun?” sorusuna sizin için geçerli olan cevaplardan (takip edecek kişiler bulamıyorum, çok fazla reklam var, gizlilikle ilgili endişelerim var vs.) birini girebilirsiniz.
  8. Son olarak da Instagram hesabınızı dondurmak için şifrenizi girin ve “Hesabı Geçiçi Olarak Kapat” diyerek hesabınızı dondurabilirsiniz. İşte Instagram hesabınızı geçici olarak kapatmak bu kadar kolay.

Instagram Hesap Dondurma 2019 Linki

Yukarıda anlattığımız  adımlar sadece 1 ya da 2 dakikanızı almaktadır fakat bunla uğraşmak istemiyor ve Instagram hesap dondurma 2019 linki ile direk olarak hesabınızı dondurmak istiyorsanız buraya tıklayarak direk hesap dondurma işlemlerine geçebilirsiniz. Bağlantıyı açtığınızda karşınıza İngilizce içerikli bir sayfa çıkarsa sayfa ayarlarından Türkçe olarak değiştirebilirsiniz.

Instagram Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır
Telefondan Instagram Dondurma Nasıl Yapılır?

Telefondan Instagram Dondurma Nasıl Yapılır?

Instagram sahip olduğu kullanıcılarla ve bu kullanıcıların aktifliği sayesinde varlığını sürdürmeye devam ediyor. Bu sebeple daha önce sadece telefon üzerinden kayıt olabilirken artık kolaylıkla web tarayıcılardan da üyelik yapılabiliyor.

Ancak Instagram dondurma işlemi henüz ne yazık ki Instagram uygulaması üzerinden yapılamıyor. Bu nedenle de yukarıda anlattığımız adımları takip ederek hesabınızı dondurabilir ya da vermiş olduğumuz linki tıklayarak kolay bir şekilde Instagram hesabınızı dondurabilirsiniz.

Instagram Hesap Dondurma Limiti

Instagram hesap dondurma işlemini her istediğiniz zaman da yapmak mümkün değildir. Bu işlem de limite tabiidir. Haftada sadece bir kez hesap dondurma işlemi yapabilirsiniz. Bundan daha fazla dondurma işlemi yapmanız mümkün değildir. Hesabınızı dondurduğunuzda hesabınıza dair hiçbir şey gözükmez ve profilinizi silmiş gibi olursunuz. Sadece hesabınızın değil, başka hesaplara yapmış olduğunuz yorumların, etiketlediğiniz fotoğrafların ve son olarak da gönderdiğiniz beğenilerin görünmeyeceğini göz önünde bulundurun.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram'da Konum Çıkmama Sorunu
Instagram'da Konum Çıkmama Sorunu

Instagram’da konum çıkmama sorunu konusu birçok sebepten kaynaklanabilir. Aşağıda sorununuzun nedeni ve çözümlerini detaylarıyla bulabilirsiniz. In...

Instagram Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır ?
Instagram Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Instagram 1 milyarı aşan kullanıcısını her gün katlayarak arttırmaya devam ediyor. Fakat yeni hesap açmak isteyenlerin yanında çoğu Instagram kullanıc...

Instagram hesabınızı istediğiniz zaman tekrardan açabilirsiniz. Hesabınızı tekrar açmanızla birlikte beğenileriniz, yorumlarınız ve paylaşımlarınız geri yüklenir.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır ? Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

Gösterilecek yorum yok.