Instagram DM Videolarını İndirme ve Kaydetme İşlemleri

Instagram DM üzerinden sevdiklerinizle mesajlaşırken gönderdiğiniz ya da aldığınız fotoğrafları veya videoları indirmek isteyebilirsiniz. Bu nedenle bugünkü yazımızda instagram dm videolarını indirme ve kaydetme işlemleri nasıl yapılır onu anlatıyor olacağız.

Instagram DM Videolarını İndirme

Eğer instagram DM üzerinden fotoğraf ya da video indirmek istiyorsanız bunu yapmanıza olanak tanıyacak çok sayıda uygulama mevcut değildir. Sınırlı uygulamalar instagram dm videolarını indirme işlemi için uygundur. Instagram direct message üzerindeki videolarınızı indirmek istiyorsanız iki farklı yöntem kullanabilirsiniz. Bunlardan birincisi uygulamanın içinde yer alan dm videosunu indirmek. İkinci yöntem ise üçüncü taraf uygulamalarını kullanarak dm videolarını indirmektir. İnstagram dm videolarını indirmenin en pratik ve kısa yolu ES file manager yani ES dosya yöneticisini kullanarak indirmektir. Uygulama mağazalarında kolayca bulunan bu uygulamayı indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Telefonunuzdan instagram hesabınıza giriş yapın ve dm kutunuza yani direkt mesajlara girin.
  • Siz dm kutunuzda videoları izlerken android işlemciniz izlediğiniz videoyu ön belleğe alacaktır.
  • Google Play Store uygulamasından ES file manager’ı indirin ve gerekli izinlere izin vererek uygulamayı kurun.
  • Uygulamanın kurulumunu bitirdikten sonra uygulamayı açın ve dahili hafızayı seçin.
  • Bu işlemlerin ardından android- data- com.instagram.android – cache ve daha sonra da video seçeneklerini seçerek dm üzerinden gönderdiğiniz ya da aldığınız videolara ulaşabilirsiniz.
  • Instagram DM üzerinden en son izlediğiniz videoyu es file manager’da videolar arasında bulabilirsiniz. Eğer daha kolay bir şekilde bulmak isterseniz videoları sıralayabilir ya da filtreleyebilirsiniz.
  • DM üzerinden son izlediğiniz videoyu bulduktan sonra dilerseniz ismini değiştirerek kaydedebilirsiniz.
  • Uygulama içerisinde istediğiniz videoyu bulduktan sonra kendinize mail olarak atabilirsiniz. E posta olarak gönderdiğiniz videoyu da bilgisayarınıza ya da telefonunuza kolaylıkla indirebilirsiniz.

Instagram DM Videolarını Kaydetme Sorunu

Çoğu instagram kullanıcısı zaman zaman instagram dm videolarını kaydetme sorunu yaşadıklarını belirtmişlerdir. Bu sorun genellikle bağlantı hatası olduğu zaman karşınıza çıkar. İnstagram video kaydetme problemi ile karşı karşıyaysanız güçlü bir internet bağlantısına sahip olduğunuzdan ve internet paketinizin bitmediğinden emin olun. Bu problemleri halletikten sonra DM üzerinden herhangi bir videoyu kaydetme aşamasında sıkıntı yaşamazsınız.

Instagram DM Üzerindeki Videolar Tekrar Nasıl Oynatılır ?

DM yani mesaj kutunuzda mesaj olarak atılmış videolar, video postlar ya da story videoları varsa ve bunları tekrar oynatıp oynatamayacağınızı merak ediyorsanız bu sorunun cevabını yazımızın devamında açıklayacağız. Herhangi başka bir kullanıcı tarafından profilde paylaşılmış olan video gönderileri dm üzerinden paylaşıldığı zaman tekrar tekrar oynatılabilir.

Eğer gönderildikten sonra kaybolan videoları nasıl kaydedeceğinizi merak ediyorsanız maalesef bilmeniz gerekir ki bu mümkün değildir. Kaybolan videoları karşınızdaki kişi ne kadar izin verdiyse o süre dahilinde izleyebilirsiniz. Siz de DM üzerinden karşınızdaki kişiye video gönderiyor ve videonun daha sonra kaybolmamasını istiyorsanız videoyu konuşma içerisinde tut seçeneğini seçerek videonuzun kaybolmasını engelleyebilirsiniz.

Instagram DM Üzerinden Video Nasıl Atılır ?

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram'da Konum Çıkmama Sorunu
Instagram'da Konum Çıkmama Sorunu

Instagram’da konum çıkmama sorunu konusu birçok sebepten kaynaklanabilir. Aşağıda sorununuzun nedeni ve çözümlerini detaylarıyla bulabilirsiniz. In...

Instagram Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır ?
Instagram Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Instagram 1 milyarı aşan kullanıcısını her gün katlayarak arttırmaya devam ediyor. Fakat yeni hesap açmak isteyenlerin yanında çoğu Instagram kullanıc...

Instagram dm üzerinden video göndermek oldukça kolay uygulanan bir işlemdir. Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra dm kutunuza gidin. Mesaj göndermek istediğiniz instagram kullanıcısını listeden seçin ve bir sohbet başlatın. Kamera işaretine tıkladığınız da telefonunuzun ön kamerası açılacaktır. Buradan video ya da fotoğraf çekebilir ve karşınızdaki ile paylaşabilirsiniz. Bu fotoğraf ve videoları isteğinize bağlı olarak kaybolacak ya da konuşma içinde kalacak şekilde ayarlayabilir ve karşınızdaki kişi ile kolayca paylaşabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlerle instagram dm videolarını indirme ve kaydetme işlemleri nasıl yapılır onu anlattık. Eğer bu konu hakkında daha fazla sorunuz varsa instagram ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram DM Videolarını İndirme ve Kaydetme İşlemleri Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

Gösterilecek yorum yok.