Facebook Giriş Yapma İşlemi

Mark Zuckerberg tarafından kurulan Facebook, tüm dünyada milyonlarca insanın birbirleri ile fotoğraf, video ya da bilgi paylaşabildiği ve bunun yanında da birbirleri ile kolayca iletişime geçebildikleri bir sosyal medya uygulamasıdır. Facebook’u kullanabilmeniz için facebook giriş yapma işlemi nasıl olur diye merak ediyorsanız bu yazımızda açıklayacağız. Siz de kendinize bir Facebook hesabı açarak tanıdıklarınızla kolayca iletişime geçebilir ve kendi sayfanızda paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Ayrıca ilgi alanlarınız ve zevklerinize göre yeni insanlar ile tanışabilir ve düzenlenen buluşmalara katılabilirsiniz.

Facebooka giriş yap işlemi için aşağıdaki adımları takip ederek rahatlıkla üye olabilir ve isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Facebooka Nasıl Girilir ?

Dünya çapında en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Facebook’u kullanabilmeniz için ilk olarak üye olmanız gerekmektedir. Facebook’a kayıt işlemini gerçekleştirebilmeniz için ise bir mail adresine, telefon numarasına ve şifreye ihtiyacınız var. Bunları hallettikten sonra Facebooka giriş yapma işleminiz için mail adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz. Ayrıca belirtelim ki istediğiniz zaman facebook hesabınızı dondurabilir ya da dilerseniz silebilirsiniz. Bunların yanında Facebook hesabınıza tabletinizden, telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Aşama Aşama Facebook’a Nasıl Üye Olunur ?

  1. Facebooka giriş yap ve kaydol olmak için, https://tr-tr.facebook.com/ bağlantısına tıklayarak facebook ana sayfasına gidin.
  2. Facebook ana sayfasında “yeni bir hesap oluştur” sekmesine tıklayın ve istenilen tüm bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurun. Bu sekmede adınızı, soy adınızı, mail adresinizi, telefonunuzu, doğum tarihinizi, cinsiyetinizi ve son olarak da şifrenizi girmeniz gerekmektedir.
  3. İstenilen tüm bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra “Hesap Oluştur” sekmesine tıklayın.
  4. Son aşama olarak ise Facebook hesabınızı oluşturmayı tamamlamak için telefon numaranızı ve mail adresinizi doğrulamanız gerekmektedir. Mail adresinize gönderilen linki tıklamanız ve numaranıza gelecek olan kodu girmeniz bu işlem için yeterlidir.

Facebook Hesabına Nasıl Giriş Yapılır ?

  1. https://tr-tr.facebook.com/ bağlantısından Facebook ana sayfasına gidin.
  2. Sağ en üstte yer alan bölümde giriş yapmanız için e posta adresinizi ve şifrenizi girin. E posta adresinizi girmek istemiyorsanız ya da hatırlamıyorsanız telefon numaranızı da e posta adresinin yerine yazabilirsiniz.
  3. Son adım olarak “Giriş Yap”a tıklayın.

Yukarıda sıraladığımız tüm bu adımları uygulayarak siz de Facebook’a kaydolabilir ve facebook giriş yapma işlemini başarıyla tamamlayabilirsiniz. Facebooka giriş yapamıyorum gibi sorunlarla karşılaşırsanız işlemleri tekrarlayarak sağlıklı bir şekilde giriş yapabilirsiniz. Farklı sorularınız için aşağıdaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Facebook Giriş Yapma İşlemi Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

Gösterilecek yorum yok.